Badkamer glas

Badkamer glas wordt de laatste jaren steeds populairder. Door de toepassing van glazen wanden of deuren verandert u uw badkamer in een stijlvolle wellnessruimte.

GSF Glasgroep denkt graag met u mee en helpt bij het ontwerpen van de glazen elementen in uw badkamer. Wij maken vervolgens alle onderdelen op maat en nemen het plaatsen voor onze rekening. Voor een totaalpakket op het gebied van badkamer glas neemt u dus contact op met GSF Glasgroep. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan Bel 0320 257 157

 

GSF Glasgroep

 

  • ✓ GBO-gecertificeerd badkamer glas
  • ✓ Glaswanden, douchecabines, deuren en spiegels
  • ✓ 2 jaar garantie op al het badkamer glas
  • ✓Glaszetters met 20 jaar ervaring

 

Douche-cabine15

Glazen douchecabine

Een glazen douchecabine kan volledig passend gemaakt worden binnen uw badkamer. Met een stijlvol design gebruikt u de ruimte optimaal.
Alle douchecabines worden standaard gemaakt van 8 mm gehard veiligheidsglas.

Inloop-douche14

Inloopdouche

Een inloopdouche is een douchecabine zonder deur. In combinatie met de glazen wanden heeft de cabine een ruimtelijke uitstraling. Door de indeling van de cabine zorgen we ervoor dat het water altijd binnen de douchecabine blijft.

De prijs van badkamer glas

GSF Glasgroep kan een totaalpakket bieden voor het glas in uw badkamer. De prijs hangt grotendeels af van uw wensen, de mogelijkheden in de badkamer en de grootte van het project.
Wij geven u geheel vrijblijvend inzicht in de kosten door middel van een gratis offerte.

Manet-douche-7

Douchecabine: schuifsysteem

Om ruimte te besparen in de badkamer kunt u een glazen douchecabine met schuifsysteem installeren. De deur hoeft dan niet meer naar binnen of buiten te klappen, maar schuift achter een ander paneel van de douchecabine.

wellness7

Wellness

De badkamer wordt steeds meer gebruikt als wellnessruimte. Door speciaal wellness glas toe te passen in de badkamer scheidt u de verschillende functies in de badkamer en zorgt u voor een optimale warmteverdeling.

Spiegels3

Spiegels

Met de spiegels van GSF Glasgroep heeft u geen last meer van condensvorming tijdens het douchen. Een speciaal verwarmingselement voorkomt dat uw spiegel beslaat.

Kwaliteit en veiligheid van glas in de badkamer

Het strakke, transparante uiterlijk en de designmogelijkheden zijn de voornaamste redenen dat mensen kiezen voor glas in de badkamer. Het uiterlijk is dan ook een belangrijk
onderdeel binnen de badkamerprojecten van GSF Glasgroep. Er moet echter ook voldoende aandacht besteed worden aan de veiligheid. Wij waarschuwen dan ook voor ‘budget’ aanbieders die gebruik maken van mindere kwaliteit glas dat sneller zal breken, met alle gevolgen van dien.

GSF Glasgroep werkt alleen met 8 mm gehard glas. Dit glas is extra verhit en hierdoor harder dan ‘gewoon’ glas. Gehard glas is stootvast en zal niet gemakkelijk breken.

GBO-gecertificeerd glas

GSF Glasgroep staat garant voor kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Wij zijn aangesloten bij de Glas Branche Organisatie (GBO) en wij hebben het GBO-vakcertificaat behaald. Hiermee tonen wij aan dat de kennis van onze medewerkers up-to-date gehouden wordt en dat wij voldoen aan strenge veiligheidseisen.
Door de combinatie van deze opleiding en veiligheidseisen met onze kwaliteitsproducten bent u ervan verzekerd dat u badkamer glas van hoge kwaliteit koopt en dat alles goed geïnstalleerd wordt.
Daarbovenop bieden wij standaard 2 jaar garantie op al onze producten.
Vraag een gratis offerte aan of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te bekijken wat GSF Glasgroep voor u kan betekenen.

Bel 0320 257 157

De kosten van badkamer glas

De prijs van een badkamer glas project is van vele factoren afhankelijk. Het is op voorhand dan ook onmogelijk om iets te zeggen over de kosten. De grootte van het project, de afwerking, de bevestiging van het glas en de aanvullende wensen zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke prijs. Om een prijsindicatie te krijgen voor uw gewenste systeem kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Leg daarin wel duidelijk uit wat uw wensen zijn, zodat wij een zo accuraat mogelijke prijs kunnen berekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Onze showroom

In ons moderne bedrijfspand in Lelystad vindt u een showroom waar u al onze glassoorten en toepassingen op uw gemak kunt bekijken.  In onze showroom is ook een Dorma hardglas stand ingericht, met vele hardglazen deuren, schuifwanden, douchewanden en inloopdouches.

Eerdere badkamerprojecten

GSF Glasgroep kan het glas in de badkamer geheel naar uw wensen vormgeven. Om u alvast een idee te geven van de mogelijkheden tonen we hieronder enkele voorbeelden van eerdere GSF-projecten.