Glas design Lelystad

Zoekt u een specialist in glas design in Lelystad en omstreken, die met u mee kan denken over de toepassing van bijvoorbeeld een glazen (schuif)wand? We beschikken over een uitgebreide ervaring en kunnen u van dienst zijn met verschillende soorten glaswerk. Zoekt u naar een blanke glazen wand, een schuifdeur of wellicht glas in een bepaalde kleur? We kunnen op voorhand voor u meedenken over het glas design in Lelystad, zodat dit optimaal aansluit bij de rest van uw interieur en de uitstraling die u voor ogen heeft.

Glas op kantoor of in uw woning

We kunnen u op tal van locaties van dienst zijn met ons glas design in Lelystad en omstreken. Wilt u bijvoorbeeld op kantoor gebruik maken van glaswerk, of zoekt u naar een glazen afscheiding in de woonkamer, slaapkamer of de badkamer? We werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten en zorgen met ons glas design in Lelystad voor een bijzondere verschijning. Glas heeft de unieke eigenschap om licht door te laten, maar zorgt aan de andere kant toch voor een heel natuurlijke afscheiding van de ruimte waar mensen zich prettig bij voelen.

Glazen deur bestellen?

Glas design in Lelystad en omstreken

Heeft u een specifieke toepassing voor ons glas design in Lelystad voor ogen, of wilt u inspiratie op doen en bent u benieuwd hoe we u eventueel van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of voor een offerte op maat. We leggen u duidelijk uit wat er mogelijk is en welk glas we zullen gebruiken, bijvoorbeeld in de badkamer of voor een balustrade langs het balkon. Op die manier wordt u goed duidelijk wat er mogelijk is binnen het glas design in Lelystad, zodat u optimaal gebruik kunt maken van het vakwerk waarmee we u graag van dienst zijn.

Schuifdeuren36