Slide background

Glasschade

Politiemensen hebben het al druk genoeg, dus als zij op een melding van glasschade afgaan verwachten ze een snelle en professionele afhandeling. Daarom werkt de politie al jaren met GSF Glasgroep. Een betrouwbaar familiebedrijf met een 24/7 glasservice en een soepel automatiseringssysteem voor schademelding en afhandeling via verzekeraars. Ook woningbouwverenigingen, gemeenten, ziekenhuizen en exploitanten van commercieel vastgoed kiezen daarom voor GSF Glasgroep.

GSF Glasgroep. Helder verhaal

24/7 service bij glasschade

Glasschade is altijd vervelend, zeker als dit na sluitingstijd, midden in de nacht of tijdens de vakantie gebeurt. Onze gediplomeerde en ervaren medewerkers staan daarom 24/7 uur paraat om glasschades in Flevoland en omstreken te verhelpen. Wij hebben monteurs in Almere, Lelystad, Dronten, Swifterbant, Zeewolde, de Veluwe, Het Gooi en in de Noordoostpolder.

Glasschade?  Bel  0320-257157

Geautomatiseerd systeem

Als u glasschade heeft wilt u graag dat die zo snel mogelijk verholpen wordt. GSF Glasgroep plaatst snel en vakkundig een nieuwe ruit én handelt de glasschade af met uw verzekering. Ons flexibele ICT systeem sluit moeiteloos aan op uw eigen automatisering, waardoor melding, bestelling en afhandeling snel en efficiënt geregeld zijn. Als u bij uw schademelding ook uw verzekeringsgegevens doorgeeft, kunnen wij direct uw schadeclaim afhandelen.

Speciale service voor ondernemers

Omdat glasschade zich helaas niet laat voorspellen, heeft GSF Glasgroep het vaste klanten fonds voor Flevolandse ondernemers opgericht. Hiermee machtigt u ons om op momenten van afwezigheid noodreparaties en eventueel definitief herstel van glasschade uit te voeren. Als vaste klant krijgt u bovendien aan het eind van het jaar tien procent van het schadebedrag terug. Neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.

Service voor particulieren

De juiste beglazing in uw woning kan u veel stookkosten besparen. Vroeger werd vaak gekozen voor het compleet vervangen van enkele beglazing door isolerende beglazing. Tegenwoordig valt er een flinke kostenbesparing te realiseren door de toepassing van bijvoorbeeld HR++ isolatie beglazing. Ook leveren wij beglazing voor zon- en warmtewering, veiligheid, geluidswering, brandwering en inbraakvertraging.

Helder verhaal

GSF Glasgroep staat voor een jarenlange ervaring met veeleisende opdrachtgevers, een complete showroom, vakkundige medewerkers en een efficiënte automatisering. Kom langs en ontdek onze wereld van glas en sloten. Grote kans dat ook uw conclusie is: GSF Glasgroep, helder verhaal.

Vrijblijvend advies

Kortom: GSF Glasgroep heeft vakkundige medewerkers in dienst als het gaat om het onderhouden, vervangen en/of repareren van uw ramen, kozijnen en deuren. Laten kitnaden los, heeft u nog enkel glas? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.