Glaswanden

Binnen uw huis kan u met een glaswand op een stijlvolle manier ruimtes afscheiden, zonder dat het glas hierbij de lichtinval blokkeert. Voor buitengebruik leveren wij dubbelzijdige glazen wanden. Dit zorgt ervoor dat u zonder warmteverlies van uw uitzicht kunt genieten, want onze glazen wanden zijn ook sterk isolerend.

Een glazen scheidingswand zorgt ervoor dat u kunt besparen op de stookkosten. GSF Glasgroep biedt veel verschillende soorten glaswanden en geeft u graag een persoonlijk advies.

GSF Glasgroep

  • ✓ Persoonlijk advies
  • ✓ Glaswanden op maat
  • ✓ 2 jaar garantie op montage
  • ✓ 24/7 service bij schade
  • ✓ 20 jaar ervaring

Glazen scheidingswand

Glazen scheidingswand

Creëer verschillende ruimtes met veel daglicht. Ook leverbaar met glazen deur.

Glazen schuifwand

Glazen schuifwanden

Een stijlvol alternatief voor openslaande deuren en houten schuifpanelen.

Glazen vouwwand

Glazen vouwwanden

Eenvoudig uw leefruimtes vergroten of afsluiten.

 

Glazen scheidingswanden

Een steeds populairder wordend product is de glazen scheidingswand. De transparantie en visuele ruimte blijft behouden. De functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de ruimte neemt enorm toe!

De glazen scheidingswand wordt veel gebruikt in kantoorruimtes, maar kan ook heel mooi toegepast worden in een huiselijke omgeving. Wanneer u een grote ruimte wil separeren, maar geen optisch ruimte gevoel wil verliezen bijvoorbeeld. Elke wand is uitvoerbaar in blank glas of alternatieve producten. De wanden kunnen worden voorzien van één of meerdere deuren. Schuivend of draaiend (pendelend of met een aanslag)

Maar glaswanden hoeven natuurlijk niet altijd helemaal af te sluiten. Een stukje glas tegen tocht of bij een wachtruimte is een prima keuze. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Glazen wand op uw balkon en veranda

Glazen wanden op het balkon of de veranda zorgen ervoor dat u zonder tocht of kou kunt blijven genieten van uw uitzicht. In de meeste gevallen heeft u hierdoor ook geen heaters nodig; zo bespaart u op de stookkosten. Met glazen schuif- of vouwwanden kan u het balkon in de zomer ook prima ventileren. Zo heeft u alle voordelen van een afgesloten veranda of balkon, zonder verlies van uitzicht en warmte.

Glazen wand op balkon

 

Glaswanden in de badkamer

Badkamers hebben vaak minder of kleinere ramen dan andere ruimtes. Hierdoor heb je een beperkte hoeveelheid daglicht in deze ruimte. Door glazen douchewanden te gebruiken kunt u zorgen dat het schaarse daglicht niet belemmerd wordt. Glazen scheidingswanden zijn ook makkelijker schoon te maken en eenvoudig kalkvrij te houden.

Glazen wand in badkamer

 

Glazen schuif- en vouwwanden

GSF Glasgroep beschikt over een flink programma aan glazen schuif- en vouwwanden. Voor zowel binnenwanden als in buitengevels. Met behulp van glazen wanden kunnen ruimtes vrijwel volledig worden geopend en naar wens geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. De glazen wanden onderscheiden zich van elkaar door óf geschakeld te vouwen óf te schuiven.

Glazen vouwwanden zijn leverbaar in enkel en in isolatieglas in een geïsoleerd profiel of on geïsoleerd. De profielen bestaan uit aluminium in verschillende profielbreedten alsmede in hout en combinaties van hout en aluminium. De horizontale schuifwanden waarbij panelen worden geparkeerd in een parkeerstation zijn over het algemeen aan de onderzijde niet water en wind dicht.

Bezoekadres
Schoepenweg 67
8243 PX Lelystad 

Telefoonnr:
+31 (0)320 – 257 157

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 – 17:00 uur

Zaterdag: Op afspraak

 

Laat u inspireren door opgeleverde glaswanden

GSF Glasgroep heeft meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van glaswanden en is vertrouwd leverancier bij politiebureaus, gemeentehuizen en ziekenhuizen. Wij bieden naast standaard glazen wanden ook maatwerk. Bekijk hieronder enkele eerdere opdrachten van ons.

Glazen wanden project in Emmen

Project op maat – Emmen

Glazen kantoorwand

Kantoorwand – Almere

Glazen vloer en wanden

Glazen vloer Amsterdam

Plaatsing van glaswanden

Na het maken van een eerste schets zullen wij de glazen wanden komen inmeten en maken wij vervolgens een definitief ontwerp. Als u het hiermee akkoord gaat, volgt een aanbetaling van de helft van het totaalbedrag en worden de glazen wanden binnen 3 weken geplaatst. U heeft vervolgens 2 jaar garantie op de montage en 10 jaar garantie tegen lekslag.

Glaswand prijzen

Wij verkopen onze glazen wanden al vanaf 169 euro per vierkante meter. De prijzen zijn echter afhankelijk van uw specifieke wensen. Wij raden u daarom aan om langs te komen voor een advies binnen uw budget of om een offerte aan te vragen.

Persoonlijk advies

Wij denken graag met u mee over glazen wanden bij u thuis. Kom eens langs voor een gesprek met een van onze specialisten. Wij maken vrijblijvend een ontwerp voor een glaswand in uw huis en geven hierbij direct een indicatie van de prijs.

“Mijn man en ik hadden al bedacht hoe onze balkonafscheiding er uit moest zien, maar de adviseur van GSF maakte het ontwerp nog even wat strakker.” – Gerda uit Utrecht