Glazen deuren

Glazen deuren geven uw interieur een elegante en moderne uitstraling. GSF Glasgroep is gespecialiseerd in het plaatsen van glazen deuren. Een glazen deur is een belangrijk element in de uitstraling van uw interieur. Het is daarom belangrijk om u te laten adviseren over kleur, design, afwerking, bevestigingsmethode en glasbeslag.

De adviseurs van GSF Glasgroep helpen u graag bij de keuze voor een glazen deur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of om een afspraak te maken in onze showroom.

GFS GLASGROEP

  • Persoonlijk advies
  • Glazen deuren op maat
  • 2 jaar garantie op montage
  • 24/7 service bij schade
  • 20 jaar ervaring

Glazen-wanden12

Glazen Schuifdeuren

Glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat er geen licht of ruimte verloren gaat in de kamer

Glazen-wanden12

Glazen Pendeldeuren

Een glazen pendeldeur kan naar twee kanten open, voor een maximale doorstroom.

Glazen-wanden12

Glazen Aanslagdeuren

Glazen aanslagdeuren vallen in een sponning en draaien daardoor naar één kant.

Glazen schuifdeuren

Een glazen schuifdeur zorgt voor een ruimtelijk gevoel in huis, zonder in te leveren op privacy. Een glazen deur bestaat meestal uit 10 mm gehard glas. De glazen deuren kunnen in een blanke of getinte uitvoering geleverd worden.

In de meeste gevallen wordt de deur voorzien van een roestvrijstalen greep, maar ook een gat of een kommetje als greep is mogelijk. Kijk voor een compleet overzicht van de mogelijkheden bij ons schuifdeuren portfolio.

Een glazen schuifdeur kan aan de muur of aan het plafond bevestigd worden. Onze adviseurs denken graag met u meer over het design en de bevestiging van uw nieuwe glazen deur. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0320 257 157.

Glazen pendeldeuren

Glazen pendeldeuren worden gemonteerd zonder kozijn, wat zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk. De deuren draaien door middel van scharnieren aan de lange zijde van de deur of door een draaipunt aan de boven- of onderkant van de deur. Het is ook mogelijk om met onzichtbare draaipunten te werken.

Het grote voordeel van een pendeldeur is dat de deur naar beide kanten open kan. Dit zorgt voor een betere doorstroom en een beter gebruiksgemak.

Een pendeldeur kan geleverd worden in volledig doorzichtig glas, maar ook designs die de doorkijk verminderen zijn mogelijk. Kijk voor een volledig overzicht van eerder gerealiseerde designs bij ons pendeldeuren portfolio.

pendeldeur

Glazen aanslagdeuren

De derde optie voor een glazen deur is de aanslagdeur. Een glazen aanslagdeur vallen bij het scharnier in een sponning. Dit houdt in dat de deur maar naar één kant open kan. Een aanslagdeur wordt gemaakt van 8 mm gehard glas. Het glas kan blank, geëtst of extra helder geëtst opgeleverd worden. Uiteraard kan op het glas een patroon worden gezandstraald, de deur wordt vervolgens beschermd met een vingerafdrukbescherming.

Bekijk voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden van GSF Glasgroep ons glazen aanslagdeuren portfolio.

 

Uiterlijk en veiligheid van een glazen deur

Het uiterlijk van uw glazen deur is vanzelfsprekend erg belangrijk, maar de deur moet daarnaast ook veilig zijn. GSF Glasgroep maakt om die reden gebruik van gehard glas. Dit type glas is extra verhit en hierdoor harder dan regulier glas. Dit zorgt ervoor dat de glazen deur stootvast is en niet gemakkelijk zal breken.

Kosten van glazen deuren

De prijs van een glazen deur is van veel factoren afhankelijk. De afwerking en bevestiging spelen bijvoorbeeld een grote rol in de uiteindelijke kosten. Om een prijsindicatie te krijgen voor uw gewenste systeem kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Leg daarin wel duidelijk uit wat uw wensen zijn.

Heeft u nog vragen over onze glazen balustrades? Bel dan 0320 257 157 of vul ons contactformulier in.

 

Voorbeelden van glazen deuren

Benieuwd hoe de glazen deuren eruit kunnen zien? Hieronder vindt u enkele voorbeelden van eerder geplaatste deuren.