Glazen kantoorwanden

Glazen wanden geven het kantoor een strakke en professionele uitstraling. Ook kan u met een glazen kantoorwanden verschillende ruimtes creëren, zonder contact te verliezen met uw personeel.

GSF Glasgroep is VCA-gecertificeerd en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van glaswanden in kantoren. Wij bieden u graag een advies dat past bij uw kantoor en leveren hiervoor een oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor een afspraak.

 

GSF Glasgroep

 

  • ✓ Persoonlijk advies op kantoor
  • ✓ Glazen kantoorwanden op maat
  • ✓ 24/7 service bij schade
  • Bekijk alle glaswanden

 

glazen baladusters

Glazen kantoorwand

Transparante scheidingswanden met verschillende glasafwerkingen.

LCD-Glas151

Glazen systeemwanden

De combinatie van glas en kozijn sluit de ruimte af, maar behoud het lichtinval.

ronde-glazen-kantoorunits

Glas op maat

Glas is ontzettend veelzijdig: wij leveren zelfs gebogen wanden.

Wij geven u graag een advies op maat.

Prijzen glazen wanden op kantoor

Wij leveren glazen kantoorwanden vanaf 169 euro per vierkante meter. De kosten van glazen wanden hangen af van uw wensen. Wij leveren glas met verschillende afwerkingen. U kunt kiezen voor helder of ondoorzichtig glas, voor transparantie of privacy. Daarnaast bieden wij verschillende bevestigingsmethodes waarmee glaswanden in verschillende stijlen passen. Op basis van uw wensen maken wij zo snel mogelijk een offerte en een ontwerp voor u.

Glazen systeemwanden

In glazen systeemwanden kunnen verschillende soorten glas worden gecombineerd. Dit wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld computer- of vergaderruimtes. Zo kunt u kiezen voor transparant glas aan de boven- of onderzijde en ondoorzichtig glas in het midden. Hierdoor heeft u zowel transparantie als privacy. Bij systeemwanden kunt u glas combineren met metaal, kunststof of hout. Onze specialisten geven u graag een advies op maat.

 

LCD-Glas16

 

Huisstijl op een glazen kantoorwand

Glazen kantoorwanden lenen zich ook prima voor uw huisstijl. GSF Glasgroep zet logo’s, namen of grote ontwerpen op het glas. Gekleurde kozijnen en bedrukt glas versterken de huisstijl van uw bedrijf.

 Designdeuren-8

Ronde glazen kantoorunits

Wij leveren ook gebogen glas, waarmee u ronde kantoorwanden kunt laten plaatsen. Door deze wanden te combineren met gebogen schuifdeuren creëer je een stijlvolle ronde kantoorunit. Met deze ronde wanden kunt u de gehele werkvloer overzien. Deze kantoren zijn tevens een prachtige plek om klanten te ontvangen.

ronde-glazen-kantoorunits

 

Ruimte met privacy

Glazen wanden kunnen binnen in een kantoorpand ook privacy geven. Door te kiezen voor gelaagd glas en ondoorzichtig glas heeft u een ruimte waarin u persoonlijke gesprekken kunt voeren. Het gelaagde glas dempt het geluid, maar behoudt de lichtinval.

U kunt ook kiezen voor ronde kantoorunits met gelaagd glas. Hierdoor voert u ook in een stijlvolle ruimte vertrouwelijke gesprekken met de klant.

privacyglas

 

Passend advies

De veelzijdigheid van glas zorgt ervoor dat er bijna eindeloos veel mogelijkheden zijn, zelfs voor kleinere budgetten. GSF Glasgroep komt daarom graag op kantoor langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over het best passende product.

Plaatsing van de glazen kantoorwand

Wij plaatsen de glazen kantoorwanden binnen 3 weken. Hierbij geven wij 2 jaar garantie op de montage en 10 jaar garantie tegen lekslag. Mochten onze professionals toch iets verkeerd doen, dan komen wij dit kosteloos oplossen. Voordat wij de glazen kantoorwand plaatsen, maken wij eerst een ontwerp. Als u dit ontwerp goedkeurt vragen wij u om de helft van het totaalbedrag aan te betalen. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk overgaan tot het inmeten en de plaatsing van de glazen kantoorwand.

Glaswanden in kantoor op maat

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met glas en hebben hierdoor voor ieder idee een oplossing op maat. GSF Glasgroep plaatst veel verschillende producten van glas: glazen trappen, vloeren, deuren en gebogen wanden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op of bekijk hieronder enkele eerdere opdrachten van ons.

DSC_6243

Project op maat – Emmen

Entree

Kantoorwand – Almere

 

GSF_GLAS_GROEP_8

Glazen vloer Amsterdam