Glazen wanden voor K&W transmissies

Sinds kort is K&W transmissies (http://www.kwtransmissies.nl/) gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan de poseidonweg te Lelystad. Voor de inrichting is gekozen voor een grote open kantoorruimte, met afscherming van ca. 60 meter glazen wanden en glazen deuren. Doordat de hoogte maar liefst 3,5 meter bedraagt, is al het glas uitgevoerd in een dikte van 12mm. De deuren zijn gemonteerd op het gloednieuwe Unica pendeldeur systeem. De Unica zorgt voor een pendeleffect in de glazen deur van 0 t/m 180˚, met het volledige veermechanisme in de glasschoen verwerkt. Dit betekent in de praktijk dat de gebruikelijke vloerveer niet meer in de vloer hoeft te worden gemaakt. De Unica is dus perfect toe te passen bij glazen deuren die op een vloer met vloerverwarming dienen te worden gemonteerd.

Entree

De flex werkplekken zijn uitgevoerd met een glazen schuifdeur van Dorma. Doordat het kantoor een industriële uitstraling diende te krijgen, is gekozen voor het Dorma manet systeem. Hierbij zijn de schuifwielen direct zichtbaar op de rail. Door dit industriële karakter is er voor gekozen om de lichtbakken en kabelgoten niet weg te werken, maar over de volledige kantoorlengte in het oog te laten springen. Hierom zijn de glazen panelen op diverse plekken voorzien van een sparing die ruimte verschaft aan de doorlopende kabelgoten.

Tot slot zijn de glazen entree deuren van het tochtportaal fraai afgewerkt met glasfolies. GSF Glasgroep dankt K&W voor het in ons gestelde vertrouwen. En wenst ze veel succes in het nieuwe onderkomen.