GLAZEN WANDEN

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden met glas! Een glazen wand kan een ruimte scheiden of juist verbinden. Er zijn glazen schuif en vouw wanden, separatiewanden, kleine wanden, grote wanden, hoge wanden en gekleurde wanden. Er zijn toepassingen voor binnen en buiten. Of bekleed een wand met glas. Of uw glaswens ook mogelijk is? Zeer waarschijnlijk wel!

Kom eens langs in onze showrooms, wij denken graag met u mee.

Glazen wand

Een steeds populairder wordend product is de glazen separatiewand. De transparantie en visuele ruimte blijft behouden. De functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de ruimte neemt enorm toe!

De glazen separatiewand wordt veel gebruikt in kantoorruimten, maar kan ook heel mooi toegepast worden in een huiselijke omgeving. Wanneer u een grote ruimte wil separeren, maar geen optisch ruimte gevoel wil verliezen bijvoorbeeld. Elke wand is uitvoerbaar in blank glas of alternatieve producten. De wanden kunnen worden voorzien van één of meerdere deuren. Schuivend of draaiend (pendelend of met een aanslag)

Maar glaswanden hoeven natuurlijk niet altijd helemaal af te sluiten. Een stukje glas tegen tocht of bij een wachtruimte is een prima keuze. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Glazen schuif en vouw wanden

Glass Inside beschikt over een flink programma aan glazen schuif- en vouwwanden. Voor zowel binnenwanden als in buitengevels.  Met behulp van glazen wanden kunnen ruimtes vrijwel volledig worden geopend en naar wens geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. De glazen wanden onderscheiden zich van elkaar door óf geschakeld te vouwen óf te schuiven.

Glazen vouwwanden zijn leverbaar in enkel en in isolatieglas in een geïsoleerd profiel of on geïsoleerd. De profielen bestaan uit aluminium in verschillende profielbreedten alsmede in hout en combinaties van hout en aluminium. De horizontale schuifwanden waarbij panelen worden geparkeerd in een parkeerstation zijn over het algemeen aan de onderzijde  niet water en wind dicht.