Keukenglas

Glas leent zich uitstekend voor gebruik in de keuken. Het wordt veel toegepast voor het werkblad van de keuken of als achterwand bij het keukenblok.

 

Hittebestendig, kraswerend, zeer hygiënisch en ook nog eens een stijlvolle afwerking van de keuken. Keukenglas is leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.
Vraag ons geheel vrijblijvend om advies!

 

GSF Glasgroep denkt graag met u mee over het gebruik van glas in uw keuken. Wij inventariseren uw wensen en maken op basis hiervan een ontwerp. Alle onderdelen worden vervolgens volledig op maat gemaakt en geplaatst door onze professionals. Neem voor een totaalpakket op het gebied van keukenglas contact op met GSF Glasgroep of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan Bel 0320 257 157

Glazen werkbladen

Glas is zeer geschikt voor het gebruik als aanrecht in uw keuken. Deze glazen werkbladen worden voorzien van een krasbestendige bovenkant. Daarnaast is dit keukenglas zeer hygiënisch en vlekbestendig.

Vanaf € 299,- per m²

Glazen keukenwanden

Een glazen keukenwand geeft uw keuken een stijlvolle uitstraling. Het glas is volledig naadloos; er blijft dus geen vuil in de voegen zitten en de achterwand is makkelijk schoon te houden. Glazen achterwanden zijn leverbaar in diverse kleuren.

Vanaf € 135,- per m²

logo-desk-208x148

Keukenglas van GSF Glasgroep

Als officiële leverancier van Glass Inside leveren wij keukenglas van de hoogste kwaliteit GBO-gecertificeerd glas.

Wij bieden daarnaast 2 jaar garantie op al het geïnstalleerde keukenglas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Kosten keukenglas

Elke opdracht op het gebied van keukenglas is uniek. Het is dan ook niet mogelijk om op voorhand te bepalen wat de kosten zijn voor het glas in uw keuken. Wel kunnen we een indicatie geven van de kosten:

Glazen keukenachterwand vanaf € 135,- p/m²

Glazen werkbladen vanaf € 299,- p/m²

 

De exacte prijs voor uw project kan verschillen. Enkele factoren die de prijs bepalen zijn:

  • Afmetingen van de glazen platen
  • De gewenste kleur van het glas
  • De ondergrond waar het glas op bevestigd moet worden
  • En vele andere factoren

 

Om deze reden kunt u bij ons geheel gratis een offerte aanvragen. U kunt ook geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 0320 257 157.

Om u een beeld te geven van de verschillende prijzen hebben wij enkele eerdere projecten en de bijbehorende prijs beschreven.

 

Glazen achterwand keuken vanaf € 135,- p/m²

Bij dit project gaf de klant aan dat hij een beschermlaag over zijn keukenwand wilde, zonder dat dit ten koste gaat van het design. Wij adviseerden een glazen achterwand van gehard veiligheid glas meteen grijze kleurlaag, die het wit van de wand en zwart van het blad mooi contrasteert. De klant ging hiermee akkoord en is zeer tevreden met het resultaat.

Gebruikt glas: gekleurd glas met een kraswerende coating
Afmeting: 3m2 v.v. WCD sparingen en randafwerking
Prijs: € 435,- incl. (Excl. arbeid)

 

glazen achterwand keuken

Keukenglas werkblad vanaf € 299,- p/m²

Bij dit project gaf de klant aan dat hij om esthetische redenen glas wil gebruiken als keukenblad. De glazen plaat moest deel uitmaken van het design van de keuken. Wij adviseerden d.m.v. een laklaag gekleurd glas met een geëtste bovenzijde. De klant ging met ons advies mee en geniet inmiddels van een prachtig design keukenblad.

Gebruikt glas: 10mm gehard geëtst veiligheidsglas met een RAL 9010 coating a.d. onderzijde.
Afmeting:
3000x800mm v.v. sparingen t.b.v. keuken apparatuur en randafwerking.
Prijs:
€ 1.299,- incl. (Excl. arbeid)

 

keukenglas werkblad

Keukenglas in onze showroom

Kom langs in de showroom van GSF Glasgroep en doe inspiratie op. Al onze glassoorten en toepassingen zijn te bekijken: keukenglas, glazen deuren, badkamer glas en veel meer glastoepassingen. Wees welkom bij GSF Glasgroep in Lelystad.

GSF Glasgroep B.V.
Schoepenweg 67
8243 PX Lelystad