Slide background

 

Familiebedrijf met 20 jaar ervaring

 

GSF Glasgroep is een familiebedrijf dat al bijna 25 jaar actief is als VCA-gecertificeerde glasleverancier en reparateur. Vanuit onze showroom en werkplaats in Lelystad werken wij voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland.

 

Uitstekende referenties

 

Dankzij onze bewezen betrouwbaarheid, 24/7 serviceverlening en ons flexibele ICT systeem voor bestelling en afhandeling, is GSF Glasgroep de vaste leverancier van politie, woningbouwverenigingen, gemeenten, verzekeraars, exploitanten van commercieel vastgoed, instellingen zoals penitentiaire inrichtingen en ziekenhuizen.

 

Specialisaties

 

GSF Glasgroep heeft zich gespecialiseerd in glasherstel, interieurglas en slotenservice. Voor al onze specialisaties geldt dat kwaliteit, flexibiliteit en service voorop staan. Zowel op kantoor, in de werkplaats als in het land zorgt GSF Glasgroep voor een vlotte en professionele afhandeling van al uw wensen op het gebied van glas en sloten.

 

Enthousiaste medewerkers

 

Het succes van GSF Glasgroep is te danken aan de motivatie, het vakmanschap en het enthousiasme van onze mensen. Al onze glaszetters zijn erkend door het GBO (Glas Branche Organisatie) en in het bezit van een VCA Veiligheid diploma. Sinds 2008 zijn wij ook leerbedrijf voor het beroepsonderwijs.

 

Uitgebreide showroom

 

In ons moderne bedrijfspand in Lelystad vindt u een showroom waar u al onze mogelijkheden op uw gemak kunt bekijken. Alle glassoorten en toepassingen zijn er te zien. Ook is er een Dorma hardglas stand ingericht met vele hardglazen deuren, schuifwanden, douchewanden en inloopdouches.

 

Helder verhaal

 

GSF Glasgroep staat voor een jarenlange ervaring met veeleisende opdrachtgevers, een complete showroom, vakkundige medewerkers en een efficiënte automatisering. Kom langs en ontdek onze wereld van glas en sloten. Grote kans dat ook uw conclusie is:

 

GSF Glasgroep. Helder verhaal