Slotenmaker Lelystad

Direct hulp bij buitensluiting en inbraakschade: onze slotenmaker is in Lelystad en omgeving binnen 30 minuten op locatie. Wij repareren en vervangen zowel sloten als glas en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

 

Voordelen van GSF Glasgroep:

  • Binnen 30 minuten op locatie
  • 24/7 beschikbaar
  • Specialist in sloten en glas
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een jaar garantie op nieuwe sloten
  • Sloten met politiekeurmerk

Spoedtarieven inbraakschade en buitensluiting

De kosten van de slotenmaker hangen af van de benodigde handeling. U kunt dit bedrag ook pinnen.

Tussen 08.00 en 17.00 uur 55 – 65 euro
Tussen 17.00 en 22.00 uur 105 – 115 euro
Na 22.00 uur 125 – 135 euro

 

Binnen 30 minuten op locatie

Na uw telefoontje zijn we u zo snel mogelijk van dienst. Wij zijn in Flevoland binnen 30 minuten op locatie; in Lelystad zijn we vaak nog sneller ter plaatsen. Onze gecertificeerde slotenmakers maken sloten open door de cilinder eruit te trekken, door te flipperen of door te frezen. De methode die wij gebruiken hangt af van het slot. Ook maakt het een verschil of de deur alleen is dichtgeslagen of ook daadwerkelijk op slot zit. Als het nodig is helpen we u ook graag aan een nieuw slot. Onze slotenmaker neemt altijd een paar nieuwe sloten mee naar de locatie. Vervolgens kunt u de deur weer veilig op slot draaien.

24/7 Slotenmakerservice in Flevoland

Wij bieden een 24/7 slotenmakerservice in de regio Flevoland en zijn daarom altijd snel ter plaatsen. Bij het verliezen of afbreken van sleutels moet u niet wachten: kapotte sloten vereenvoudigen een inbraak. Onze slotenmakers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om zo snel mogelijk bij u thuis te kunnen zijn. Ook tijdens weekenden en feestdagen staan wij dag en nacht voor u klaar. Staat u voor een dichte deur, of is uw deur juist opengebroken? Geen probleem; onze slotenmaker zorgt dat deze situaties snel worden opgelost. Lees meer over de spoed service.

Inbraakschade repareren

Inbraakschade moet zo snel mogelijk weer hersteld worden. De politie werkt daarom al jaren samen met GSF Glasgroep. Onze specialisten staan 24/7 paraat om inbraakschade te repareren: zij bieden zowel nieuwe sloten als glas en kozijnen. Zo kunnen we in veel gevallen de volledige inbraakschade herstellen.

Inbraakschade kan zorgen voor hoge kosten en daarom zijn veel mensen hiervoor verzekerd. De kosten brengen wij in dit geval niet bij u, maar bij uw verzekeraar in rekening. Lees meer of bel voor schadeherstel naar 0320-257157.

Sloten openen of vervangen

Sleutels kwijt of afgebroken; het overkomt iedereen wel eens. Onze slotenmakers helpen u graag met zowel deursloten als producten voor inbraakpreventie. Hiervoor hebben wij een breed assortiment aan producten met het politiekeurmerk. Wij leveren veel verschillende soorten sloten, ook in combinatie met een transponder. Zo helpen we u aan sloten voor uw huis, auto, boot, garage en fiets. Meer informatie over inbraakbeveiliging.

SKG-cilinders

Het SKG-keurmerk (van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw) wordt gegeven aan cilinders die inbraakwerend zijn. De mate van bescherming wordt hierbij aangegeven in sterren. Onze slotenmaker plaatst zowel zwaar inbraakwerende (twee sterren SKG) als extra zwaar inbraakwerende (twee sterren SKG) cilinders, met deze cilinders zorgt u ervoor dat een inbreker niet zomaar uw huis binnenkomt. Wij leveren SKG-cilinders vanaf 21 euro (exclusief btw en montage).

Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is niet open te schroeven zonder de deur te openen. Hierdoor kunnen cilinders niet geforceerd worden. Veiligheidsbeslag is zowel met een nieuwe als oude cilinder te gebruiken. Dit beslag is in combinatie met de SKG drie sterren cilinder de beste bescherming tegen inbrekers. U heeft een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging vanaf 135 euro (exclusief btw).

Nieuwe sloten

Wij helpen u graag om het best passende product te vinden en geven u een jaar garantie op nieuwe sloten. Heeft u nieuwe sloten nodig? Maak dan snel een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaren slotenmaker

Wij bieden al meer dan 20 jaar onze diensten aan in heel Nederland. Onze slotenmakers hebben veel ervaring met de verschillende soorten sloten. Gewone deursloten, elektrische sloten of sloten met transponder; wij draaien er onze hand niet voor om. GSF Glasgroep biedt u graag een vrijblijvende offerte aan en onze slotenmakers komen tevens graag langs voor inspectie en advies.